Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Maisie Peters @ TivoliVredenburg.

Concerttip dinsdag 27 februari: Maisie Peters @ TivoliVredenburg

Op 13 februari trapte de Britse popster en singer-songwriter Maisie Peters het Europese deel van haar ‘The Good Witch Tour’ af in Gent. Ze liet het publiek versteld staan van haar talent en charme. Nadat ze over de hele wereld stadionshows opende voor Ed Sheeran’s ‘Mathematics Tour’ is ze nu bezig aan haar eigen, grootste tour tot nu toe. In tegenstelling tot haar debuut album ‘You Signed Up for This’, dat hoofdzakelijk gericht was op liefdesverdriet, is ‘The Good Witch’ een album dat vooral gaat over persoonlijke groei. Met haar sassy teksten, een vleugje ironie en zelfspot zingt ze over haar ervaringen en gevoelens.

Deel: