Zondagavond; een frisse maar heerlijke avond. Noah Kahan vulde de atmosfeer van AFAS Live met een onweerstaanbare energie, die zijn fans in een staat van opwinding bracht nog voordat de eerste noot gespeeld was. Een avond vol anticipatie en het toegestroomde publiek in de Amsterdamse AFAS Live had er hoorbaar zin in. En niet alleen zij, ook de artiest van de avond, Noah Kahan, was overduidelijk vergund te mogen optreden in de Amsterdamse concertzaal. Op het moment dat Noah het podium betrad, barstte de zaal dan ook los in een oorverdovend gejuich. De energie was voelbaar, het enthousiasme besmettelijk, en vanaf dat moment begon een muzikaal spektakel dat het publiek tot in de kern raakte.

De avond was gevuld met onvergetelijke muzikale momenten, waarbij de goedlachse Noah Kahan het toegestroomde publiek betoverde met zijn muzikale virtuositeit en innemende persoonlijkheid, en een atmosfeer creëerde die nog lang na het einde van het concert in de harten van zijn fans zal blijven resoneren.

Met een setlist samengesteld uit zorgvuldig gekozen nummers, balanceerde Noah tussen bruisende, energieke stukken en meer intieme, introspectieve melodieën. Hits zoals ‘Stick Season’, ‘New Perspective’ en ‘Dial Drunk’ werden luidkeels meegezongen door de menigte, terwijl de atmosfeer werd gevuld met een mix van emoties en opwinding.

Het samenspel tussen de artiesten op het podium was magisch om te aanschouwen. Noah en zijn bandleden straalden, sprongen en dansten op het podium, en deelden oprechte interacties met het publiek. Noah’s humoristische opmerkingen zorgden voor een constante stroom van gelach en glimlachen, waardoor de connectie tussen artiest en publiek alleen maar sterker werd. Zijn unieke stemgeluid en eerlijke songteksten hebben hem snel doen opvallen in de muziekwereld en dat bleek dan ook overduidelijk in de Amsterdamse zaal.

 

Voor degenen die de kans hebben gemist om dit betoverende concert bij te wonen, is er goed nieuws – Noah Kahan keert terug, dit keer naar de majestueuze Ziggo Dome op 24 augustus. De kaartverkoop is al begonnen en gezien de populariteit van Noah in Afas Live, zijn zijn kaartjes voor de grotere show in de Ziggo Dome waarschijnlijk snel uitverkocht.

Foto’s (c) Julia Tokarz

Deel: