Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Enter Shikari @ Ancienne Belgique.

Concerttip maandag 19 februari: Enter Shikari @ Ancienne Belgique

Come and join the party! Enter Shikari komt Ancienne Belgique even destabiliseren. De 4 Britten die weten als geen ander hoe je de post-hardcore waslijn volhangt met vieze dubstep, ongewassen trance raves, stinkende hiphop, en ronduit smerige breakdowns. Hoewel op de laatste worp ‘The Spark’ de band meer popgevoel in hun sound legt dan ooit tevoren. Gebleven zijn wel de verrassend sterke en politieke teksten (“I don’t want to take my country back/I want to take my country forward”). En de alles-kapot liveshows waarmee ze alle zalen en festivaltenten vakkundig slopen. Want het zijn aardige jongens hoor… “UNTIL WE’RE NOT!”

Deel: