Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Miles Kane @ Botanique.

Concerttip zondag 18 februari: Miles Kane @ Botanique

In de tijd van ‘Don’t Forget Who You Are’ werd Miles Kane nog gezien als een kindje van de Britpop generatie, maar intussen heeft hij bewezen dat hij meer is dan alleen dat. Tuurlijk, hij heeft een deal met Fred Perry, maar ondertussen heeft hij zich ook ontpopt tot méér. Miles Kane is eigenlijk een beetje alles. Hij is die sympathieke gozer met Bambi-ogen die bijna naar buiten stormt om nog een nummer te spelen midden op straat voor de wachtende fans.

Hij is een charmeur van wereldklasse die een jongen op de eerste rij achterlaat met warrig haar en een rood hoofd. Hij is een doodnormale Britse ‘lad’ die met een olielamp ter plekke een sketch doet in een bruin café. Of, zoals iemand eerder zei: een hamster die je tegenkomt in een tuincentrum en gewoon heel schattig vindt.

Deel: