De met een Grammy-genomineerde singer-songwriter/rapper The Kid LAROI komt in april naar AFAS Live. De show maakt deel uit van zijn ‘The First Time’ tour, ter promotie van zijn gelijknamige debuutalbum.

The Kid LAROI heeft in korte tijd bekendheid verworven. Het nummer ‘STAY’ uit 2021 met Justin Bieber groeide uit tot een internationale hit. In 2022 werd hij genomineerd voor twee Grammy’s, voor Best New Artist en voor zijn werk aan Justin Bieber’s zesde album ‘Justice’. Daarnaast sleepte hij drie overwinningen en meerdere nominaties bij de ARIA Music Awards en overwinningen bij de Billboard Awards binnen. Momenteel heeft hij meer dan 38 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en meer dan 2 miljard views op YouTube. Zijn single ‘Forever & Again’ is onderdeel van de officiële soundtrack voor de spraakmakende film ‘Barbie’.

‘The First Time’ tour begint op donderdag 4 april in Stockholm, gaat daarna naar Noorwegen, Denemarken, Polen, Nederland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en sluit af op zaterdag 27 april 2024 in Italië. Sam Tompkins gaat mee als support voor alle data.

Over de touraankondiging zei LAROI: “Ik kan niet wachten om in april in Europa en het Verenigd Koninkrijk te spelen! Ik kijk er erg naar uit om de tour naar mijn Europese fans te brengen. Ik beloof dat de tour het wachten waard zal zijn! Ik hou van jullie allemaal en zie jullie heel snel.”

The Kid Laroi + Sam Tompkins, donderdag 11 april in AFAS Live, Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 2 februari om 10:00 uur.

Deel: