In de bijna veertigjarige carrière van Chris Isaak, heeft de GRAMMY-genomineerde zanger en acteur over de hele wereld opgetreden samen met zijn band Silvertone. Zijn muziek- en filmoeuvre omvatten dertien studioalbums, twaalf hit-singles en verschillende speelfilms, zoals ‘The Silence of the Lambs’ en ‘That Thing You Do!’.

Chris Isaak is ook achter de schermen betrokken bij verschillende muziek- en filmprojecten, zo produceerde hij onder andere de muziek voor meerdere film-soundtracks, waaronder ‘Eyes Wide Shut’, ‘True Romance’, ‘Wild at Heart’ en ‘Blue Velvet’. Isaak heeft de hoofdrol gespeeld in zijn eigentelevisieserie The Chris Isaak Show op SHOWTIME, ook was hij jurylid bij The X Factor Australia, en presenteerde de muziektalkshow, The Chris Isaak Hour op BIO.

Het jaar 2019 stond in het teken van het 30-jarig jubileum van Isaak’s populaire album ‘Heart-Shaped World’, waarop ook zijn megahit ‘Wicked Game’ staat. Zijn recent uitgebrachte ‘Everybody Knows It’s Christmas’ is Isaaks tweede kerstalbum in zijn carrière en bevat 13 nummers, bestaande uit een mix tussen originele nummers en covers. In 2022 ontving Chris Isaak de prestigieuze Americana Honors Lifetime Achievement Award voor Performance.

Chris Isaak, maandag 15 juli 2024, Koninklijk Theater Carré, Amsterdam. De ticketverkoop start op vrijdag 2 februari om 10:00 uur.

Deel: