Maar liefst 37 jaar programmeert BibberBlues live concerten in Eersel. In de eerste jaren was het een echt kroegenfestival, maar door het verdwijnen van de vele horecagelegenheden in Eersel maakte het in de loop der jaren noodzakelijk ook andere locaties te zoeken hetgeen bijvoorbeeld resulteerde in de Bibberblues Backyard Classics in de museumtuin van het Kempenmuseum.

Stuk voor stuk mooie herinneringen aan memorabele concerten! Want iedere Eerselnaar herinnert zich zeker nog wel die fantastische avonden met Julian Sas, AJ Plug, Missippi Delta Brothers, Ruben Hoeke, Def Americans, Kaz Lux, Barrelhouse, Tin Pan Alley, en nog vele, vele, anderen.

De doelstelling is niet veranderd, de toekomstige locatie en opzet echter wel. De eerdere karakteristieke en sfeervolle kroegen maken plaats voor een wat grotere performance in een toffe muziekzaal. De optredens vinden in de toekomst nu jaarlijks geconcentreerd plaats in De Muzenval in Eersel. Met de energieke en aanstekelijke muziek van ‘Mojo Hand’, ‘The Liberators’ en ‘Talkin’Blues ft. the Delta Ladies’ beloofd het op 27 januari een feestje te worden dat je niet mag missen!

Deel: