Vandaag om 18.00 uur is de nieuwe videoclip van Jennifer Lopez wereldwijd in premièregegaan. De release werd vergezeld van een live watch party waar Jennifer aan deelneemt. Het album ‘This Is Me…Now’ wordt uitgebracht op 16 februari 2024, samen met de video special ‘This Is Me…Now: A Love Story’

Jennifer Lopez, geboren op 24 juli 1969 in New York City, groeide op in de Bronx en begon haar carrière als danseres in tv-shows en als achtergronddanseres voor verschillende artiesten. In 1999 brak ze wereldwijd door met haar debuutalbum ‘On the 6’ en de hit ‘If You Had My Love’. Lopez heeft sindsdien een indrukwekkende carrière opgebouwd, met tal van succesvolle albums, films en zakelijke ondernemingen. Ze staat bekend om haar veelzijdigheid, energieke optredens en invloed op de entertainmentindustrie. Naast haar artistieke prestaties is ze ook een succesvolle onderneemster en filantroop.

De nieuwe single ‘Can’t Get Enough’ en bijbehorende videoclip van haar aankomende negende studioalbum zijn beide onderdeel van de ‘musical experience’ genaamd ‘This Is Me…Now: A Love Story’. De videoclip werd gemaakt door Jennifer Lopez in samenwerking met regisseur Dave Meyers (bekend van o.a. Drake, Taylor Swift, Harry Styles, Coldplay).

De nieuwe single ‘Can’t Get Enough’ is mede geschreven en geproduceerd door Jennifer Lopez, Rogét Chahayed (Doja Cat, Travis Scott), HitBoy (Drake) en Jeff “Gitty” Gitelman (H.E.R, Victoria Monet). Andere songwriter-producers op het album zijn Angel Lopez (Jack Harlow), Drew Love (G-Eazy, The Chainsmokers), INK (Beyonce), Prince Chrishan (Meek Mill, Chris Brown) en BMG’s Brandon Riester als A&R.

De Special ‘This Is Me…Now: A Love Story’ is zoals je niet eerder van Jennifer Lopez hebt gezien. Samen met Dave Meyers, een ervaren videoclip regisseur, heeft Jennifer deze special ontwikkeld als een filmische muzikale reis met elementen van mythologie, healing, humor en Jennifer’s eigen verhaal.

Deel: