The Human League heeft vandaag een Europese tour van elf dagen aangekondigd voor november volgend jaar, getiteld ‘GENERATIONS 2024’. De Human League heeft al meer dan vier decennia generaties fans en muzikanten beïnvloed en blijft een nieuwe generatie bereiken door de innovatieve geluiden en liedjes die ze in de jaren tachtig creëerden en die zelfs vandaag de dag nog steeds enorm invloedrijk zijn.

De groep is een mijlpaal geworden in de Britse muziekscene, met hun onbeschaamde politieke songwriting en innovatieve muziek en stijl, die de mode, het geluid en de clubcultuur in Europa, Groot-Brittannië, de VS en daarbuiten beïnvloedden.

Sinds 1978 heeft The Human League negen studioalbums uitgebracht, waaronder het multi-platina verkochte ‘DARE’, vier EP’s, meer dan dertig singles, verschillende verzamelalbums, twee Amerikaanse #1-singles en zijn er wereldwijd meer dan 25 miljoen platen verkocht. De groep heeft nieuwe generaties artiesten geïnspireerd, enkele van de klassieke popsongs aller tijden geschreven, nummer 1 singles en albums over de hele wereld gehad en toch, nu ze naar hun vijfde decennium kijken, blijven ze fel onafhankelijk en trouw aan hun roots.

Tourdata Human League:

15 NOVEMBER – ZWEDEN, STOCKHOLM, FILADELFIAKYRKAN
17 NOVEMBER – NOORWEGEN, OSLO, ROCKEFELLER
19 NOVEMBER – DENEMARKEN, KOPENHAGEN, VEGA
20 NOVEMBER – DUITSLAND, HAMBURG, DOKKEN
21 NOVEMBER – DUITSLAND, BERLIJN, HUXLEYS
23 NOVEMBER – NEDERLAND, UTRECHT, TIVOLI VREDENBURG
24 NOVEMBER – DUITSLAND, KEULEN, CARLSWERK VICTORIA
26 NOVEMBER – BELGIË, LUIK, LE FORUM DE LUIK
27 NOVEMBER – BELGIË, BRUSSEL, ANCIENNE BELGIQUE
29 NOVEMBER – BELGIË, ANTWERPEN, DE ROMA
30 NOVEMBER – BELGIË, ANTWERPEN, DE ROMA

Deel: