Op 17 november 2023 staat de tributeband ROXXETTE vlak over de grens in Limburg in de Rock-Fabrik in Übach-Palenberg. ROXXETTE brengt energieke hits uit drie decennia van een van ’s werelds meest succesvolle bands: Roxette. Het repertoire van ROXXETTE bevat bekende hits zoals ‘The Look’, ‘Listen To Your Heart’, ‘How Do You Do!’, ‘It Must Have Been Love’ en ‘Joyride’.

Om de spanning gedurende het hele optreden te behouden, wordt ook aandacht besteed aan minder bekende nummers van de Zweedse hitmachine, die voor enkele verrassingen moeten zorgen. Net als het origineel overtuigt de tributeband, geleid door het ROXXETTE-frontduo Edita Abdieski en Marius ‘Muri’ Müller, met een meeslepend podiumoptreden en pakkende nummers die iedereen kent en iedereen de dansvloer op krijgen. Stil staan? Niet bij ROXXETTE!

Ondanks de korte geschiedenis van de tributeband, die in 2020 is opgericht, beschikken de individuele bandleden over veel ervaring, omdat ze al hebben samengewerkt met internationaal bekende artiesten. In het verleden hebben ze het podium en de studio gedeeld met grootheden als Die Toten Hosen, Doro, Abbamania, Grease DAS MUSICAL, Tarja Turunen (Ex-Nightwish), Status Quo, Anja Lerch (The Voice of Germany), Martin Kesici (Star Search), Markus Wienströer (Ex-Westernhagen), Wolf Simon (Klaus Lage Band), Donots, Manni Schmidt (Ex-Rage).

ROXXETTE bestaat uit uit zangeres Edita Abdieski, zanger Marius “Muri” Müller, toetsenist Matthias Pirner, gitaristen Eddi Kara-Osman en Thomas Puzik, bassist Simo Cawni en drummer David Heyer.

Deel: