Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Snoop Dogg @ Ahoy.

Concerttip dinsdag 19 september: Snoop Dogg @ Ahoy

Calvin Broadus, zoals de rapper echt heet, is een ware Westcoast-legende. Hij brak in 1992 door met zijn kenmerkende stemgeluid en ontspannen rapstijl op Dr. Dre’s album ‘The Chronic’. Dit debuut betekende het begin van zijn epische muzikale reis. In 1993 bracht hij zijn soloalbum ‘Doggystyle’ uit, dat meteen een gigantisch succes werd. Het album werd een van de snelst verkopende hiphopalbums ooit en vestigde Snoop’s naam in de hiphopwereld.

Deel: