Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Christine and the Queens @ Koninklijk Circus.

Concerttip dinsdag 12 september: Christine and the Queens @ Koninklijk Circus

In 2010 begon Christine and the Queens met het maken van muziek nadat ze geïnspireerd raakte door het bezoeken van een dragqueenshow in Londen. Na het verschijnen van twee EP’s bracht de muzikante in 2014 haar debuutalbum ‘Chaleur Humaine’ uit met daarop de hitsingle ‘Christine’. Datzelfde jaar won ze een MTV Europa Music Award voor Beste Franse Act. Ook gaf Christine and the Queens veel geprezen festivalshows op Best Kept Secret en Lowlands en een uitverkocht optreden in Melkweg, Amsterdam.

Deel: