Rod Stewart is een van de best verkopende artiesten met meer dan 250 miljoen verkochte albums wereldwijd. Zijn unieke stem, stijl en songwriting hebben ertoe bijgedragen als een van de weinige zangers in alle genres van popmuziek, rock & roll tot new wave en zelfs de Great American Song Book succesvol vertegenwoordigd te zijn in de afgelopen 5 decennia.

Zijn grote hits zijn onder andere ‘Gasoline Alley’, ‘very Picture Tells a Story’, ‘Mandolin Wind’, ‘You Wear It Well’, ‘The Killing of Georgie’, ‘Tonight’s the Night’, ‘You’re In My Heart (The Final Acclaim)’, ‘Da Ya Think I’m Sexy?’, ‘Young Turks’, ‘Forever Young’, ‘Hot Legs’, ‘Infatuation’, het onuitwisbare ‘Maggie May, en nog veel meer.

Rod Stewart: “I’m genuinely excited to get back to perform for my wonderful friends in Amsterdam. I’ll give you my greatest hits – and of course there will be many thrilling surprises!”

In zijn carrière heeft Stewart ontelbare awards ontvangen, waaronder maar liefst 2 toevoegingen aan de Rock and Roll Hall of Fame, de ASCAP Founders Award voor zijn songwriting, New York Times bestselling author, Grammy™ Living Legend, en in 2016 werd hij officieel tot ‘Sir Rod Stewart’ benoemd, nadat hij in Buckingham Palace door Prince William werd geridderd voor zijn verdiensten voor muziek en liefdadigheid.

Afgelopen weken tourde Rod Stewart nog voor verschillende concerten door onder anderen de Verenigde Staten. Eric Wallace van Maxazine.com was bij zijn concert in Chula Vista, net buiten San Diego en beschreef hetbeschreef het als “an ode to classic rock and an affirmation of the timeless power of music.”

Rod Stewart keert op woensdag 12 juni terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Deel: