Komend jaar zal Anouk twee unieke shows geven in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Het allerbeste van Anouk zal worden samengebracht in twee compleet verschillende concerten.

Na de aankondiging van haar nieuwe album ‘Deena & Jim’ maakte Anouk ook bekend dat ze twee bijzondere concerten gaat geven in de Amsterdamse Ziggo Dome. Deze concerten dragen de naam ‘Deena’ & ‘Jim’. De twee concerten zijn compleet verschillend van elkaar, maar toch staan ze met elkaar in connectie; Samen vormen de twee concerten het allerbeste van Anouk.

Op woensdag 29 mei 2024 zal het eerste concert, ‘Deena’, plaatsvinden. Dit concert zal de mooiste en meest intieme nummers van Anouk bevatten, onder begeleiding van Het Metropole Orkest en een groot koor. Tijdens deze ‘Deena’ show zullen een groot aantal nummers ten gehore worden gebracht die nog niet eerder live gespeeld zijn. Deze nummers zijn speciaal uitgewerkt met arrangementen voor het orkest en het koor.

Op donderdag 1 juni 2024 zal het tweede concert, ‘Jim’, plaatsvinden. Anouk zal samen met haar band tijdens deze tweede show een knallende live show verzorgen. In groot contrast met ‘Deena’ brengt ‘Jim’ rockende gitaren, drums en een flitsende lichtshow en natuurlijk de onverwoestbare performance van Anouk.

Anouk staat op woensdag 29 mei 2024 en donderdag 1 juni 2024 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Deel: