Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Frank Boeijen @ Openluchttheater Valkenburg.

Concerttip vrijdag 18 augustus: Frank Boeijen @ Openluchttheater Valkenburg

Na een rijke carrière van enkele decennia kunnen we met recht spreken van een grootheid. In de jaren ’80 stond de Frank Boeijen Groep – samen met Doe Maar en Toontje Lager – aan de top van de Nederlandse new wave en nederpop. Zeker na het uitbrengen van de single ‘Kronenburgpark’, kon men spreken van een heus tieneridool die elk optreden met gemak uitverkocht. De festivals en nachtclubs hebben nu plaats gemaakt voor theaters en poppodia, maar Nijmeegse zanger weet nog steeds zijn ijzersterke repertoire over te brengen met dat warme, herkenbare stemgeluid.

Deel: