Het Moment, het nieuwe hiphopfestival dat op 29 juli 2023 plaatsvindt in de Tilburgse Spoorzone, komt met een indrukwekkende tweede worp namen. Levende legende Hef is toegevoegd als vierde headliner, naast Kevin, Mula B en Sticks. Daarnaast presenteren NESS & GUAN hun nieuwe album en is er een DJ-stage toegevoegd waar alleen de hardste vrouwelijke selectors van de lage landen het publiek laten dansen. Nieuw op het affiche zijn onder meer Deejay Abstract, Q’n, Rockefellababe, IMANI, Iris Rooth en 4SHOBANGERS.

Met de toevoeging van 17 nieuwe acts is het live-programma van de eerste editie van het festival compleet. Met Hef haalt Het Moment de onbetwiste geit van de Nederlandse hiphopscene naar Tilburg. “We hadden nog plek voor een vierde headliner. En eigenlijk was er maar één naam die miste, die van Hef. Het is dit jaar ook nog eens vijftien jaar geleden dat zijn debuuttrack ‘Puur’ verscheen, dus we nodigen hem van harte uit om dat jubileum bij ons te komen vieren!”

Naast ‘Bundy’ is er ook live muziek van Q’n, die tekende bij Ares’ label 162. Ook de DJ line-up bekendgemaakt: Deejay Abstract (ft. 4SHOBANGERS), Turne (ft. Leeroy), Sieneaux en op Stage 3 een heuse female take-over met Claire Lyons, Rockefellababe, Imani, Fab x Paans, Iris Rooth en Fuegoomamii.

Complete line-up Het Moment:

Kevin • Mula B • Sticks • Hef • Ares • Siggy & D1ns • ADF Samski • DIKKE • Rafting Goods • kans • Deejay Abstract • Quessswho • 4SHOBANGERS • NESS & GUAN • Kid De Blits • Q’n • $KEER&BOO$ • Brunzyn • De Tuinhuis • Vegan Music • Fab x Paans • Claire Lyons • Boef en de Gelogeerde Aap • Imani • Rockefellababe • Fuegoomamii • Iris Rooth • Het Hiphop Journaal • LNM: Spacekees, Jong Louis, Kleine Jay & DJ Kickflip • Sieneaux • Leeroy • Turne

Het Moment vindt 29 juli plaats op de Spoorzone Boulevard in Tilburg.

Deel: