Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Laurence Jones @ Hedon.

Concerttip vrijdag 31 maart: Laurence Jones @ Hedon

Al vanaf het begin van zijn carrière is het duidelijk dat er een oude ziel in de jonge Laurence Jones huist, zoveel gevoel en diepte zit er in zijn solo’s. Hij stond al samen op het podium met met sterren als Gary Clark Jr, Kenny Wayne Shepherd, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa en Eric Burdon maar met zijn stevig rockende band kan hij het inmiddels makkelijk zelf als hoofdact af! Hoe goed Laurence Jones op plaat ook mag zijn, live is hij op zijn best. Met een brede glimlach op zijn gezicht staat hij met zijn band garant voor spetterende blues!

Deel: