Zoek je in het woordenboek ‘bliksemcarrière’ op, dan wordt je daarbij doorverwezen naar ‘Zoë Tauran’. Waar ze een jaar geleden nog geen single had uitgebracht, staat de teller voor de Nederlandse zangeres inmiddels op twee gouden platen en één platina plaat, heeft ze meer dan een miljoen likes op TikTok en is haar Paradiso show van 10 juni bijna uitverkocht.

Bovendien gooit haar single ‘Therapie’ nog steeds hoge ogen in de hitlijsten en ook de streamingtellers blijven doordraaien. Inmiddels is het nummer op Spotify al goed voor ruim negen miljoen streams, wat haar inspireerde tot het opnemen van een prachtige gospelversie voor haar volgers.

Eerder deze week verscheen ze ook op de rode loper tijdens de uitreiking van de Edisons in het AFAS Theater in Leusden. Ze was genomineerd in de categorie ‘Nieuwkomer’, waar ze de heren van Goldband voor moest laten gaan. Geen punt, want zo blijven er nog doelen in het vooruitzicht voor de jaren die komen gaan.

Deel: