Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: George Ezra @ Ziggo Dome.

Concerttip woensdag 1 maart: George Ezra @ Ziggo Dome

George Ezra Barnett, beter bekend onder zijn artiestennaam George Ezra, is sinds zijn definitieve doorbraak in 2014 met de single ‘Budapest’ niet meer weg te denken van de nationale en internationale hitlijsten. Het ongekende succes van de single herhaalde zich bij de release van debuutplaat ‘Wanted on Voyage’ (2014), waarmee de singer-songwriter, toen slechts 20 jaar oud, menig Nederlandse top-10 lijsten bereikte. Die zomer was hij dan ook een graag geziene gast op verschillende Nederlandse festivals.

Vier jaar later verscheen opvolger ‘Staying at Tamara’s’. Het album was minstens zo succesvol en resulteerde in superhits als ‘Shotgun’ en ‘Don’t Matter Now’. Later dat jaar wist de zanger eigenhandig de AFAS Live uit te verkopen. Als klap op de vuurpijl volgde in 2019 nog een show in Rotterdam Ahoy.

Vanavond staat George Ezra in de Ziggo Dome te Amsterdam. Het wordt de grootste show ooit in Nederland voor de Britse zanger, gitarist en songwriter.

Deel: