Met nog zo’n drieënhalve maand te gaan tot de 12e editie van Vestrock (dit jaar op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni aan de rand van het centrum van Hulst in Zeeuws-Vlaanderen) krijgt het programma steeds meer vorm.

Vandaag worden de volgende tien namen aan het affiche toegevoegd: Life Of Agony (USA), Blaas Of Glory, TVAM (UK), Diskopunk (SWE), Xeno, Personal Trainer, Wodan Boys, Modernlove. (IRL), Ist Ist (UK) en Headshrinkers (UK). Meer namen volgen spoedig.

Eerder werden al The Prodigy, Scooter, Franz Ferdinand, Antoon, Joost, S10, Merol, My Baby, Feuerengel: A Tribute To Rammstein, Intergalactic Lovers, The Howl & The Hum, Bob Uit Zuid, Coach Party, Prins S & De Geit, STAKE, The Scratch, ¡Pendejo!, Lavengro, Cardboard en LIFE bevestigd.

De kaartverkoop voor Vestrock is reeds in volle gang.

Deel: