Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Hackensaw Boys @ De Bosuil.

Concerttip zondag 18 december: Hackensaw Boys @ De Bosuil

Dankzij hun uitgebreide live ervaring zijn shows van Hackensaw Boys zonder uitzondering van een bijzonder hoog niveau én een groot feest! De heren gebruiken elk voorwerp binnen handbereik als instrument, zolang er maar muziek uit komt. Héél bijzonder is in dat opzicht de ‘charismo’ – een percussie-instrument bestaande uit blikjes en nummerplaten. Laat het maar aan deze Amerikanen over om hier de juiste tonen en muziek uit te krijgen.

Deel: