Wegens grote belangstelling geeft Damien Rice een extra concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De in Ierland geboren muzikant Damien Rice nam zijn eerste album ‘o’ thuis op en bracht de muziek daar ook zelf uit. Meerdere tournees volgenden, samen met nog twee albums ‘9’ en ‘My Favourite Faded Fantasy’. Met de ongebruikelijke gewoonte om liever zonder setlist het podium op te lopen, reist Rice ook liever per zeilboot dan per tourbus en is hij van plan om een zeilboot-tournee in de Middellandse Zee in de zomer van 2023 te plannen.

Er is nieuwe muziek wat mogelijk leidt tot nieuwe releases. De tijd zal het leren. Voor nu zijn er nieuwe tourdata, waarvan ook een extra concert in Amsterdam naast zijn al eerder aangekondigde concert op 22 maart. Wegens grote belangstelling geeft Damien nu ook een extra concert op donderdag 23 maart.

Deel: