In februari 2023 brengt P!NK haar nieuwe album ‘Trustfall’ uit. Het album is de opvolger van ‘Hurts 2B Human’ uit 2019. Twee weken geleden verscheen de eerste single van ‘Trustfall’: ‘Never Gonna Not Dance Again’.

Het negende studio-album van P!NK verschijnt op 17 februari 2023. De single ‘Never Gonna Not Dance Again’, die ze schreef met onder meer hitproducer Max Martin, kwam binnen op nummer 4 in de Nederlandse airplay chart en heeft inmiddels wereldwijd ruim 7 miljoen streams.

Aanstaande zondag speelt P!NK ‘Never Not Gonna Dance Again’ voor het eerst live tijdens de uitreiking van de American Music Awards in Los Angeles, waar ze een eerbetoon zal brengen aan de onlangs overleden Olivia Newton-John.

Sinds haar debuut in 2000 heeft P!NK acht studioalbums een een greatest hits-album uitgebracht. Ze won drie Grammy Awards en werd 21 keer genomineerd. In 2019 verscheen haar achtste album ‘Hurts 2B Human’ dat op de eerste plek binnenkwam in zowel Nederland als de VS en in nog zeven andere landen. In 2021 kwam haar persoonlijke documentaire ‘P!NK: All I Know So Far’ uit.

Volgend jaar gaat P!NK met haar P!NK Summer Carnival op tour door Europa. Daarbij zal ze ook Landgraaf aandoen. Het wereldwijde popicoon is de eerste headliner van Pinkpop 2023 (16-17-18 juni), waar ze de festivalvrijdag zal afsluiten.

Deel: