Lost Frequencies is de artiestennaam van Felix De Laet, een Belgisch dj-producer. Hij scoorde internationaal grote hits met nummers als ‘Are you with me’, ‘Reality’, ‘Beautiful life’, ‘Crazy’, ‘Melody’ en ‘Where Are You Now’. De 28-jarige Felix heeft een grote naam, vooral in het buitenland. Hij zit al een aantal jaar in de scene, wat goed te merken was.

De AFAS was omgebouwd naar een festival setting. Er was een grote, hoge boog op het podium. De Laet kwam opgelopen, de sfeer zat er gelijk in. Hetgeen wat vrij bizar was, was dat het hele publiek bestond uit een mix van tieners, koppels, ouders met kinderen en mensen boven de ’60. De dance muziek verbond ons allen. De lichten hebben de show merendeels gemaakt. De opbouw was vrij rustig. Felix kondigde een live zanger aan; Calum Scott. Scott heeft de hele avond gezongen op het podium. Van drum and bass naar akoestische muziek. Tijdens de grootste hits van LF werd er door iedereen meegezongen. Iedereen was één met elkaar en met de muziek.

De overgang van drum and bass naar akoestisch was een grote schakel maar geen storende. Er was een drummer en gitarist aanwezig. Zelf liep hij rond met een keytar. Het was een festival en concert in een. ‘Are You With Me‘ werd bijvoorbeeld akoestisch gespeeld. Andere hits zoals ‘Reality‘ werd meerdere keren, in verschillende stijlen, geïntroduceerd.

Het was duidelijk dat Felix het echt naar zijn zin had. Zijn communicatie was geweldig, een combinatie van Belgisch en Engels. Hij zorgde ervoor dat het publiek niet alleen luisterde, maar ook echt meedeed. Na een tijd besloot Felix zijn show vroegtijdig te ‘beëindigen‘. Hij liep het podium af en alle lichten gingen uit. Dit was dertig minuten voor het échte einde van de show. Hij kwam weer terug gelopen het podium op en het feest ging door. Vanaf de zijkanten en de voorkant van het podium kwamen er vlammen met vuur en vuurwerk. Tijdens het laatste nummer kwam er een bak confetti uit de lucht vallen.

Lost Frequencies heeft zichzelf bewezen. Hij heeft alle verwachtingen overtroffen. Zo een show neerzetten met een grote lach. Felix vindt zijn werk overduidelijk na al die jaren nog steeds zo leuk als in het begin. Iedereen moet een keer een show van hem ervaren. Lost Frequencies heeft een show neergezet waar je U tegen zegt.

Deel: