Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Muse @ Koninklijk Theater Carré.

Concerttip zondag 23 oktober: Muse @ Koninklijk Theater Carré

Met de release van de nieuwe single ‘Will of The People’ kondigde Muse een kleine reeks theatershows in Europa en Amerika aan. Op zondag 23 oktober 2022 staat de Grammy Award-winnende band in Carré in Amsterdam. Een liefdadigheidsshow in het Apollo Theater in Londen gaf de Engelse band het idee om in een gelimiteerd aantal theaters op te treden voordat ze in 2023 uitgebreid op tournee gaan.

Het album – met dezelfde titel als de nieuwe single – is op 26 augustus 2022 uitgebracht. Eerder dit jaar konden fans al luisteren naar twee nummers van het album; ‘Compliance’ en ‘Won’t Stand Down’. ‘Will of The People’ is in zijn geheel geproduceerd door Muse, gemixt door Serban Ghenea en luistert als een elektrisch anthem waarin de band wederom hun bekwaamheid in het vertellen van verhalen en creëren van sonische werelden aantoont.

Deel: