Het Hoge Bomen festival organiseerde op 10 en 11 september 2022 zijn 3e editie in de Pettelaarse Schans te Den Bosch. Organisator Ruud Bruins, eigenaar van P79, heeft een aantal jaar geleden het initiatief genomen om de in zijn zaak optredende tributes te programmeren in een twee daags festival. Na 3 edities blijkt dat een goede keus geweest.

Op de zaterdag gaven onder anderen UB 40 by Rats in the Kitchen, U2 by LikeU2, Bon Jovi by Bad Medicie, George Michael & Wham by Faith! en Queen By The Vipers een optreden, de zondag bevatte acts als The Doors by The Doors in concert, Beth Hart by Delicious Surprise, Golden Earring by Fever of life, Billy Joel by Billy Joel Experience, Led Zeppelin by Physical Graffity en Guns ’n Roses by Reckless Rose.

Op beide dagen bezocht fotograaf Rob Verbrugge het festival en maakte een uitgebreide selectie foto’s, die we jullie niet wilden onthouden:

Foto’s (c) Rob Verbrugge

Deel: