Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gojira @ 013.

Concerttip woensdag 13 juli: Gojira @ 013

Gojira timmert al jaren zeer verdienstelijk aan de weg en dat leverde al fenomenale platen op zoals ‘From Mars To Sirius’ en ‘The Way Of All Flesh’. Het superstrakke riffwerk, de monsterlijke ritmesectie en de krachtige, maar uiterst herkenbare stem van Joe Duplantier zorgen voor een krachtig en explosief mengsel met geheel eigen smoelwerk. De Franse band is in al die jaren uitgegroeid tot een brute geoliede metalmachine en staat inmiddels bekend als één van de allerstrakste en meest intense live bands. De Fransen delen tegenwoordig het podium met de allergrootste namen.

Deel: