Vijf jaar na de release van ‘Funk Wav Bounces Vol.1’, heeft Calvin Harris ‘Funk Wav Bounces Vol. 2’ aangekondigd. In mei verscheen daarvan al de single ‘Potion’ (met Dua Lipa en Young Thug) en deze week kwam de track ‘New Money’ (met 21 Savage) uit.

Woensdag maakte de Schotse dj en producer op zijn socials bekend dat op ‘Funk Wav Bounces Vol. 2’ nog veel meer grote namen hun opwachting maken. Onder meer Justin Timberlake, Pharrell, Snoop Dogg, Halsey, Jorja Smith, Stefflon Don en Charlie Puth zullen te horen zijn op het zesde studioalbum van Calvin Harris. ‘Funk Wav Bounces Vol. 2’ verschijnt op 5 augustus.

In 2017 verscheen ‘Funk Wav Bounces Vol. 1’, waaraan onder meer Young Thug, Pharrell en Katy Perry meewerkten. Het album bracht meerdere megahits voort: de track ‘Feels’ (met Katy Perry, Pharrell en Big Sean) is inmiddels bijna 910 miljoen keer gestreamd, bij ‘Slide’ (met Frank Ocean en Migos) staat de teller op ruim 830 miljoen.

Deel: