Zoals iedere vrijdag heeft de Maxazine-redactie de New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify weer vernieuwd. Onze redactie, onder de bezielende, strenge, en soms zelfs angstaanjagend fanatieke leiding van onze platenbaas, heeft opnieuw een lijst van maar liefst zestig tracks samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops liggen.

Jennifer voelde zich de volgende ochtend kwiek en monter. De date gisteren had haar duidelijk goed gedaan. Op haar fiets was ze dit keer naar haar werk gereden. De tram had ze niet eens over nagedacht. Heerlijk met haar gezicht in de frisse wind. Langs de grachten en over het snelfiets pad naar de buitenwijk waar het kantoorgebouw was waar ze haar werk meestal deed. Jennifer was in de gelukkige omstandigheid dat ze, zeker sinds de corona crises, ook veel thuis kon werken in haar eigen tijd, maar soms was het gewoon nodig om ook haar gezicht bij het team te laten zien.

Jennifer was de jongste digitale content manager die het bedrijf ooit had gehad, en dan was het maar beter je gezicht af en toe te laten zien. De nog jongere digital content creators en strategic content advisors waren weliswaar aardig tegen haar, maar zouden geen milliseconde twijfelen om haar positie in te nemen en haar in een beweging, achteloos, via een achterdeur te lozen. Ze had hard gewerkt om haar positie te veroveren, en ze wist dat ze goed was in wat ze deed. Ze had geen gelijke in de branche als het erom ging wie er het beste in staat was om op het juiste moment de juiste digital content in te zetten om de prospects hun targets te laten behalen, Agileness was key. Jennifer wist dat als geen ander om te zetten in daden.

Terwijl ze de trap naar boven nam (altijd beter dan de lift) bedacht ze zich dat ze het gisteren met Ishaan helemaal niet over werk gehad hadden. Leuk eigenlijk wel. Ze hadden vooral interesse in elkaars persoonlijkheid en blijkbaar gold voor beiden dat het werkzame deel van hun leven daarin slechts bijzaak was.

Achter haar bureau aangekomen was ze de eerste. Er was nog niemand in het kantoor. Dat gaf Jennifer de mogelijkheid om even op haar gemak nog een planning te maken voor vandaag en haar mails door te nemen voor de pre-breakfast briefing om acht uur. Ze schakelde het beeldscherm aan, deed haar bluetooth oortjes in en zette de Maxazine playlist aan terwijl ze de mails doorkeek. Heerlijk even op haar gemak de dag beginnen met de laatste nieuwe muziek. Dit keer bijvoorbeeld de nieuwe van Snoop Dogg, Haevn, Imagine Dragons en Taylor Swift.

Deel: