De Amerikaanse rapper, producer en acteur Scott Mescudi a.k.a. Kid Cudi heeft zijn ‘To the Moon – 2022 World Tour’ aangekondigd.

Kid Cudi kan terugkijken op een breed scala aan veel geprezen werk. In 2009 brak Kid Cudi door met het nummer ‘Day ’n Nite’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Man on the Moon: The End of Day’. Waar ook succesvolle tracks ‘Make Her Say’ en ‘Pursuit Of Happiness’ op staan. In 2020 bracht hij het razend populaire album ‘Man on the Moon III: The Chosen’ uit, dat meteen debuteerde op nummer twee in de Billboard 200.

Op 30 september 2022 lanceert Kid Cudi ‘Entergalactic’, een geanimeerde muziekserie die hij in samenwerking met Netflix heeft gemaakt. Een gloednieuw studioalbum met dezelfde naam is op komst, de eerste single van de nieuwe plaat ‘Do What I Want’ werd op 10 juni gereleased.

Op zondag 13 november 2022 staat de Amerikaanse hiphop artiest Kid Cudi in AFAS Live, Amsterdam.

Deel: