Amerikaanse punkband Rise Against komt begin november naar AFAS Live in Amsterdam. The Story So Far opent de avond als special guest.

Al ruim twee decennia weet Rise Against punkfans te boeien met opzwepende nummers en relevante lyrics. Met inmiddels zes miljoen Spotify luisteraars per maand is de band klaar om opnieuw het podium te betreden. Na de Europese zomertour keert Rise Against dit najaar terug op Nederlandse bodem. Het concert in AFAS Live is de eerste show in een evenementenzaal sinds 2017.

Een jaar na de release van negende studio-album ‘Nowhere Generation’ presenteert Rise Against nu de opvolger. Met vijf nieuwe nummers gaat de band op ‘Nowhere Generation II’ verder met het kritische dialoog met zichzelf, fans en de wereld om zich heen. De EP voegt een extra dimensie toe die samenloopt met de visie van zijn voorganger, waarbij sociale, economische en politieke instabiliteit en ongelijkheid onder de loep worden genomen.

Rise Against komt op zondag 6 november naar AFAS Live in Amsterdam.

Deel: