Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Son Mieux in De Oosterpoort.

Concerttip dinsdag 31 mei: Son Mieux in De Oosterpoort

Son Mieux pikt je op en neemt je mee op een roadtrip door zijn wereld. Van vreugde en plezier naar pijn en angsten en weer terug. Frontman Camiel Meiresonne schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gepassioneerd tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden. Fire & Soul, de zeskoppige band heeft het beide. Het genre noemt Camiel zelf ‘folk met elektronische onderlaag’. Het is daardoor heerlijk dansbaar. De Haagse band maakt muziek die makkelijk in het gehoor ligt en sneller dan je het zelf door hebt op de repeat modus gaat.

Deel: