Zoals iedere vrijdag heeft de Maxazine-redactie de New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify weer vernieuwd. Onze redactie, onder de bezielende, strenge, en soms zelfs angstaanjagend fanatieke leiding van onze platenbaas, heeft opnieuw een lijst van maar liefst zestig tracks samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops liggen.

Ishaan was vreemd genoeg zenuwachtiger geweest dan hij zichzelf had toegestaan. Jennifer bleek fashionably late, terwijl hij al een kwartier zat te wachten in het restaurant dat net min trendy was als ouderwets. Het stond vooral bekend vanwege de kwalitatief hoge standaard van de keuken en de no nonsense bediening. Het was Ishaan’s eer te na een vrouw naar een restaurant mee te nemen waar het eten niet goed genoeg was.

Jennifer had al even buiten staan kijken of ze Ishaan kon zien zitten. Ze vond het ongepast als eerste binnen te gaan. Dat hoorde zo niet, en bovendien moest ze eerst maar eens zien haar zenuwen onder bedwang te krijgen. Haar hartslag lag ver boven normaal en het lukte maar niet om deze omlaag te krijgen. Ze had hem binnen aan het tafeltje bij het raam zien gaan zitten. Ze had toegekeken hoe hij zijn camelkleurige jas zorgvuldig over een stoel neer had gelegd en hoe hij vervolgens iets besteld had. Een mojito zo te zien.

Jennifer moest iets doen om rustig te worden voordat ze naar binnen ging. Ze deed een stap terug het portiek in, waardoor ze absoluut onzichtbaar werd voor iedereen die langs liep, en haar richting uit keek. Alleen. Geen stress. Adem in adem uit. Jennifer besloot nog vijf minuutjes te wachten en wat muziek te luisteren. Muziek van de nieuwe New Music Friday Maxazine Playlist. Gewoon even afschakelen. Dat zou haar helpen. Ze zette haar koptelefoon even op, sloot haar ogen, draaide het volume wat omhoog en genoot van de beste nieuwe muziek. Deze week onder andere nieuwe tracks van Kraftklub, Bigflo & Oli, Buurman, Milow, maar ook van Sor en Miss Montreal. Vijf minuten, meer had ze niet nodig

Deel: