Maar liefst twee avonden op rij staat Davina Michelle dit voorjaar in Ahoy Rotterdam. Ter voorbereiding op wat de grootste concerten in haar indrukwekkende carrière moeten worden, komt de populaire zangeres op donderdag 24 maart naar Groningen voor een unieke try-out show in De Oosterpoort.

De shows in AHOY markeren de zoveelste mijlpaal in een relatief korte periode waarin ongelooflijk veel gebeurd is. Denk aan haar fantastische interval optreden tijdens het Eurovisie Songfestival, het zingen van het Wilhelmus voorafgaand aan de Grand Prix van Zandvoort, het voorprogramma zijn van P!NK, een performance op de Euromast en Kelly Clarkson die een liedje van háár covert. En dan te bedenken dat ze eigenlijk nog maar aan het begin staat van een nu al ongekend grootse carrière.

Om alvast lekker op te warmen voor de grote AHOY shows staat Davina Michelle donderdag 24 maart in De Oosterpoort en zonder twijfel komen al haar grote hits voorbij waaronder ‘Duurt Te Lang’, ‘Hyper’, ‘Skyward’ en ‘Better Now’.

Deel: