Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 14 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door verzwaring van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Stevie Ray Vaughan.

In 1985 gaf meestergitarist Stevie Ray Vaughan een optreden in Montreux. Stevie Ray Vaughan, de helaas veel te vroeg overleden Amerikaanse blueszanger en -gitarist (Hij overleed in de nacht van 27 augustus 1990 tijdens een helikopterongeluk) bracht slechts 6 albums uit. Hits in de Nederlandse hitlijsten had hij niet, echter wel samen met David Bowie op zijn album ‘Let’s Dance’. Stevie Ray Vaughan werd slechts 35 jaar.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Stevie Ray Vaughan live @ Montreux (1985).

Deel: