Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Cyndi Lauper.

Cyndi Lauper stormde met haar debuutalbum ‘She’s So Unusual’ in 1983 de hitlijsten binnen. Met haar opvallende kleding, flamboyante haardracht en haar aanstekelijke popsongs overviel ze de muziekwereld. ‘She’s So Unusual’ ging ruim 5 miljoen keer over de toonbank. Lauper scoorde een aantal flinke hits en won in 1984 een Grammy Award in de categorie Best New Artist.

Tijdens het concert in Yokohama bracht Cyndi een aantal van haar hits ten gehore waaronder ‘I Drove All Night’, ‘She Bop’, ‘Time After Time’, ‘True Colors’ en ‘Girls Just Want To Have Fun’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Cyndi Lauper live @ Yokohama, Japan (1991).

Deel: