Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Popa Chubby.

Popa Chubby speelt al ruim 25 jaar de blues. Hoewel het zelf beter omschrijft: “The Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters, and Jimi Hendrix meets Robert Johnson”. Ted Horowitz (zijn echte naam) is met zijn imposante verschijning één van de meest populaire karakters uit de blues scene van New York. Hij bracht al meer dan 25 albums uit, waaronder de bestseller ‘Booty and the Beast’. Zijn laatste album ‘It’s a Mighty Hard Road’ dateert uit 2020.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Popa Chubby live @ Boca Raton, Florida (2021).

Deel: