Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Florence + The Machine.

Florence Welch staat bekend om haar betoverende stem waarmee ze live keer op keer indruk weet te maken. In 2009 kwam het debuutalbum ‘Lungs’ uit, dat meteen de wereldwijde doorbraak van Florence + The Machine betekende. Het album was dat jaar één van de meest populaire releases in Groot-Brittannië. Inmiddels zijn er miljoenen exemplaren van verkocht en is ‘Lungs’ bekroond met diverse prijzen, waaronder een Brit Award.

Opvolger ‘Ceremonials’ uit 2011 deed het nog beter en zorgde voor drie Grammy nominaties, waaronder Best New Artist en Best Pop Vocal Album. Hits als ‘Shake It Out’, ‘Dog Days Are Over’ en ‘You’ve Got The Love’ klommen wereldwijd de hitlijsten in. Het laatste studioalbum van Florence + The Machine getiteld ‘High as hope’ dateert uit 2018.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Florence + The Machine live @ The Royal Albert Hall (2012).

Deel: