Niet één, maar twee nieuwe namen voor Submit Fest 2021! Na eerder Tenside (DE), Cold Night For Alligators (DK) en Another Now (NL) te hebben aangekondigd voor Submit Fest 2021, zijn vandaag de Nederlandse bands Changing Tides en Reformist aan de line-up van het Rotterdamse festival toegevoegd. De laatste namen volgen snel. De vierde editie van Submit Fest zal plaatsvinden op zaterdag 27 november 2021 in Baroeg, Rotterdam.

Changing Tides (NL, metalcore/deathcore)
Changing Tides is een metal band uit Noord-Brabant, Nederland. De band haalt in hun muziek voornamelijk inspiratie en elementen naar voren uit zowel het metalcore als het deathcore genre.
In 2019 kwam het zelf vernoemde ‘Changing Tides’ uit en na in 2020 meerdere singles en een cover te hebben uitgebracht, volgde onlangs het nieuwe nummer ‘Silenced’. De track laat een nieuwe kant zien van de muzikale richting van de band en beloofd veel goed voor de toekomst. Met een gebalanceerde combinatie van stevige riffs en diepe breakdowns weten ze het publiek altijd in beweging te brengen. Hoe dit live klinkt hoor je op Submit Fest 2021!

Reformist (NL, progressieve metalcore)
Het uit Eindhoven afkomstige Reformist brengt een moderne mix van metal, geïnspireerd door bands als Whitechapel, Novelists, Humanity’s Last Breath, Periphery en Meshuggah. Eerder dit jaar bracht de band hun debuut EP ‘Reform, Rebuild’ uit, dat een verhaal verteld over een apocalyptische zuivering van het menselijk ras. ‘Reform, Rebuild’ laat muzikaal een technisch sterk, dynamisch en goed ontvangen debuut horen vol vette grooves, brute riffs, duistere grunts afgewisseld met clean vocalen. Bangers zoals ‘Rebuild’ zullen je live ongetwijfeld keihard wegblazen!

Deel: