Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Incubus.

Incubus werd opgericht in 1991 in Calabasas, Californië. De band begon als metalband maar schoof in de loop der jaren steeds meer richting alternatieve rock. Ondanks dat de band geen echte hits heeft gehad in ons land, zijn de concerten van Incubus altijd uitverkocht. Fans genieten dan doorgaans van singles als ‘Are you in?’, het politiek getinte ‘Megalomaniac’, ‘Talk shows on mute’ en ‘Love hurts’, waarvan enkele hiervan tijdens het concert in het Red Rocks Amphitheatre in Morrison, Colorado, ten gehore zijn gebracht.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Incubus – Alive @ Red Rocks (2004).

Deel: