Sinds de jaren 90 heeft de Italiaanse producer & DJ Gigi D’Agostino zijn strepen verdiend met internationale hits zoals ‘L’Amour Toujour’, ‘Bla Bla Bla’, ‘La Passion’, ‘The Riddle’ en meer recentelijk de hits ‘In My Mind’ (2018), ‘Hollywood’ (2020) en ‘Never Be Lonely’ (2021). Tussen zijn kleurrijke concerten met veel impact, talrijke hits, abstracte maar tastbare filosofie uitgedrukt in woord en muziek, en ‘outside-of-the-box’-aanpak die een muzikale omgeving met een langzame beat heeft gecreëerd, verdient Gigi D’Agostino terecht zijn titel als ‘Maestro’. Voor dit alles en nog veel meer is D’Agostino echt een ‘levende legende’ te noemen op het gebied van de dance.

Nu, als nieuwste single in 2021 is zijn dancesingle ‘Beautiful’ uit, samen met zijn Italiaanse collega-visionair, producer en oude vriend Luca Noise. Dit nummer is voor D’Agostino wellicht wat rustig, maar heeft een blijvend hypnotiserende baslijn bedekt met kleurrijke geluiden. Een surrealistische stem vliegt tussen melodieuze synths die je meevoert door naar het dromerige landschap van het nummer.

Als aanvulling op deze zorgeloze en zonnige (en maan) energie is er een muziekvideo, die het verhaal vertelt van een intergalactische reis van planeet Aarde naar de maan, waar onze helden Gigi en Luca liefde en vreugde brengen met hun muziek- en dansbewegingen en buitenaardse wezens veroveren met hun taal van ritme en groove.

Deel: