Gregory Porter, de meest soulvolle en charmante jazz-sensatie, komt naar België. Met zijn waanzinnige baritonstem doet hij op zaterdag 23 april 2022 Vorst Nationaal op zijn grondvesten daveren.

Met Nat King Cole aan zijn zij, breekt de Afro-Amerikaanse zanger internationaal door met het album Water in 2010. Sindsdien rijgt hij succes na succes op zijn palmares: met drie albums bij het fameuze Blue Note Records, twee Grammy Awards voor beste jazzalbum voor Liquid Spirit (2013) en Take Me To The Alley (2017), meerdere Grammy nominaties en uitverkochte shows wereldwijd. Porter, die lak lijk te hebben aan genres, maakt vibrerende jazz die flirt met soul, blues, gospel of zelfs R&B. Samen met zijn bonte muziekband zorgt hij keer op keer voor een vonkende en unieke live belevenis.

Kippenvel en heerlijk afdwalen bij Porters eigenzinnige songs staan steevast op het programma. ’s Mans imposante stem, waarmee hij zowel intiem als groots weet uit te pakken, blaast je ongetwijfeld omver. Afspraak op zaterdag 23 april 2022 voor een pittige show met klasse waar het pure talent van Gregory Porter ervan afspat.

Deel: