De Brusselse singer-songwriter Alo Wiza lanceerde afgelopen vrijdag haar gloednieuwe single ‘Fly’. Alo Wiza: “Ik schreef deze song toen ik in de Clear Track Studios in Clearwater was. Het is de allereerste keer dat ik een nummer op dezelfde dag begon en beëindigde. Dat omvat ook: producen, opnemen mixen en masteren. Wat een fantastische ervaring! Ik denk dat we ononderbroken tot 5 uur ‘s ochtends hebben gewerkt”.

Bij het schrijven van ‘Fly’ wilde de zangeres dat het een leuke partysong zou worden. Met eenvoudige woorden waar iedereen zich mee kon identificeren. “Eigenlijk gaat het er over om bij je geliefde te zijn en zijn/haar hulp nodig hebben om te vliegen en aan de realiteit te ontsnappen.” De bijhorende videoclip werd opgenomen in Atlanta.

Alo Wiza: “Deze video is de meest hectische die ik tot nu toe heb gemaakt! Van dansrepetities in New York naar dansrepetities in Atlanta met choreograaf Ahmed Zakzouk en 6 danseressen. Dat was alvast een hele uitdaging vooral omdat ik door Covid19 al 8 maanden niet meer had gedanst! En als kers op de taart waren er nog de twee slangen die rondgleden in mijn video. Nooit in mijn wildste dromen had ik me dat kunnen voorstellen! Regisseur Liam Nelson en zijn team draaiden de clip met de focus op het dansen en dan eindigend met de slangen en mezelf zittend op een geïmproviseerde troon.”

Deel: