Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst, die van vrijdag 22 januari 2021.

De redactie van Maxazine België heeft deze week opnieuw een lijst samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops van de independent artiesten liggen.

Om dan ook even pas op te plaats te maken en de longen vol met schone, virusvrije lucht te kunnen zuigen is er zoals altijd op vrijdag weer de nieuwe playlist van jullie favoriete website. Wat hebben we deze week voor jullie connaisseurs bij elkaar gesprokkeld? Waarmee denken we jullie hamer en aambeeld te verwennen in stereo? Het is niet gering.

In de lijst van deze week onder andere nieuwe materiaal van grote namen als Fleddy Melculy, Balthazar, Kowzi, Stan van Samang, Dikke, Peenoise en meer, veel meer. Kortom genieten voor iedereen die van muziek houdt. Volg de lijst gerust, ‘t is de max!

Deel: