Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst, die van vrijdag 11 december 2020.

Iedere week brengt de redactie van jouw favoriete online muziekmagazine weer een nieuwe lijst op Spotify, compleet geupdate met de nieuwste singles er bij gezet, en een aantal oude singles verwijderd. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste en de beste muziek die er op dit moment te horen is. Dat is de service van Maxazine België en jij kan zo weer onbezorgd het nieuwe weekend tegemoet.

Vandaag hebben de muziekredacteuren van Maxazine weer een fijne lijst samengesteld, met nieuwe singles van de fijnste artiesten van dit moment. Zo kan je deze week genieten van nieuwe muziek van artiesten als Ansatz Der Machine, It It Anita, STUFF., Azmari en De Beren Gieren. Geweldige nieuwe singles, die jou zo het nieuwe weekend inslingeren. En dat, terwijl deze lijst een aanvulling is op de lekkerste muziek van de laatste weken. Genieten dus, op en top!

Deel: