Mandy, een veelbelovende jonge zangeres komt deze nazomer met de release van haar eerste track ‘Complex’. Een effectieve Franse tekst met een minimalistisch arrangement en een ritmische beat met Caribische accenten. Het toont het uitstekende potentieel van het project.

De meet dan goede productie brengt de heerlijke stem van Mandy en de ritmische kenmerken van de titel naar voren. En dat terwijl het eigenlijk niet eens zo complex is. ‘Complex’ is namelijk zo’n nummer dat je al direct mee begint te zingen. En dat is juist de kracht van een potentiële hit.

Het nummer is sensueel en benadrukt een uitgebalanceerde groove, waardoor je meteen wilt meedansen op het nummer. Met een introductie als dit nummer zou de jonge diva snel voor het grote succes, waarbij haar charisma en haar stem haar belangrijkste troeven zijn, maar Mandy ook zeer zeker haar uiterlijk mee heeft. Al met al heeft Mandy alles in zich om een grote ster te gaan worden. Als ‘Complex’ een net zo aanstekelijk vervolg krijgt, gaat dat zeker wel lukken!

Deel: