DIRK. , met dikgedrukte hoofdletters. Vier jaar na hun bronzen medaille op de Rock Rally komen deze Vlamingen met hun tweede plaat. De eerste drie singles van die plaat schopten het allemaal tegelijk tot in De Afrekening. Iets wat nog geen enkele band hen voordeed. Een rumoerige, gretige gitaargroep die slordig klinkt waar het mag en kloek waar het moet!

Zelden dekt de bandnaam zo goed de lading als bij HEISA. Contrasten kunnen niet groter. Bezeten én bemeten, onbehaaglijk en subtiel, desoriënterend en toch catchy. De band is het allemaal en het liefst tegelijk.
HEISA dolt met ritmes en doorbreekt de opgebouwen spanning met pijnigende gitaren en golven van distortion.

Ze brengen een combinatie van indierock, mathrock en noiserock waarin ze ritme, atmosfeer en brutale climaxen verwerken. Op de podia laat het drietal uit België een spoor van vernieling na.

DIRK. en HEISA staan samen op het podium van De Bosuil op 31 oktober.

Deel: