Chef’Special is toegevoegd aan het programma van De Tuin van 2020. De populaire band uit Haarlem zal op vrijdag 7 augustus drie concerten geven op het eiland in Brielle waar het alternatief voor zomerfestivals zal plaatsvinden.

Initiatiefnemer Glenn de Randamie (Typhoon): “Het was geweldig om afgelopen weekend weer te voelen wat we zo lang hebben gemist. De Tuin is open en het was écht geweldig! Dat we vandaag ook Chef’Special mogen toevoegen aan het programma maakt me ontzettend trots. Hun muziek past natuurlijk bij uitstek daar, het worden ongetwijfeld magische optredens. Zaterdag beginnen we eindelijk op Texel. Dat wordt minstens zo bijzonder voor de DJ’s die ook al zo lang thuis zijn en eindelijk kunnen optreden in de speciaal ontworpen club”.

Chef‘Special zal op vrijdag 7 augustus drie keer optreden in Brielle bij De Brielse Aap.

Deel: