Rapper, zanger en producer Ronnie Flex zag de schaduwkant van succes. Een depressie en cannabisverslaving brachten hem in een diep dal. Maar nu is hij terug! Opgeladen en met een hoop nieuwe muziek gaat hij met zijn show ‘Ronnie gaat naar huis’ een nieuw avontuur aan in het theater en staat hij donderdag 8 oktober twee keer in Muziekgebouw Eindhoven.

Het wordt een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn laatste album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

In verband met de maatregelen rond het coronavirus zal Ronnie Flex twee voorstellingen op een avond geven. Per show kunnen er iets meer dan 300 bezoekers in de Grote Zaal van Muziekgebouw Eindhoven

Donderdag 8 oktober 2020 zal Ronnie Flex twee optredens verzorgen in Muziekgebouw Eindhoven

Deel: