Na enkele veelbesproken passages op de festivalpodia van Esperanzah, Dour en Pukkelpop kondigt de Franse muzikant Fakear een nieuwe tournee aan met daarbij ook een Belgische datum.

Théo Le Vigoureux aka Fakear heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een impressionante carrière achter de rug en geldt als een vaste waarde in de Franse electro scene. Met zijn unieke mix van elektronica laat hij de muzikale grenzen vervagen. Fakear is passie en overgave, zowel op album als live!

De doorbraak voor Fakear komt in 2016 na de release van ‘Silver’ en debuutalbum ‘Animal’. Dit brengt hem met succes naar de grote zaal van de Ancienne Belgique. Na de opvolger ‘All Glows’ in 2018 komt het langverwachte derde album ‘Everything Will Grow Again’ (release op 26 juni), waarvoor single ‘Tadlo’ alleen maar het beste doet vermoeden.

Fakear brengt de zon naar de Ancienne Belgique op donderdag 11 maart 2021.

Deel: